Épfakergép Immo KFT

Keresés:
ÉPFAKERGÉP WEBSHOP - kerti és építőipari kisgépek áruháza
Kiemelt forgalmazott márkák:
Fjäll Räven
Honda
John Deere
Stihl
Viking

Rólunk

Cégünk fő profilja területek karbantartása egyszeri vagy folyamatos megbízással, a terület nagyságától függetlenül (közel 2 millió m²-nyi zöldfelületet tartunk karban). Partnereink közt megtalálhatóak családi házak, nyaralók, hétvégi házak, vállalkozások, vállalati telephelyek-területek, önkormányzati, állami területek.

Folyamatos megbízással kaszálunk, illetve az elhanyagolt, parlagfűvel szennyezett területek rendezését, továbbá a kényszerkaszálásokat önkormányzatok részére is elvégezzük.

Mindezeket a munkákat az általunk forgalmazott, ill. szervízelt profi minőségű gépekkel látjuk el!

Működési területünk a Dunántúl teljes területére kiterjed, jól működő partnerhálózatunknak köszönhetően!

Jövőképünk, hogy meghatározó szerepet töltsünk be a kertépítés és a zöldterület-kezelés piacán, valamint a hozzá kapcsolódó kereskedelmi ágazatban. Küldetésünk, magas színvonalú komplex szolgáltatás elterjesztése, megbízható és precíz kivitelezéssel, valamint kiváló minőségű gépek, anyagok felhasználásával.

Az Épfakergép Immo Kft a fentiek mellett profi minőségű építőipari-, kertészeti-, erdészeti gépek ill. tartozékok, forgalmazásával és "bérbeadásának ügyintézésével" is foglalkozik.

A nálunk vásárolt John Deer, Honda és egyéb gépeket akár díjmentesen, beüzemelve szállítjuk a kért telephelyre! Vállaljuk a nálunk vásárolt, ill. már meglévő gépeik (John Deere fűnyírók, John Deere és Honda fűkaszák, egyéb Honda motoros gépek) szervizelését, karbantartását. Weboldalunkon megtalálható az általunk forgalmazott John Deere és Honda termékek többsége.

Áraink egyes termékek esetében tartalmazzák az ingyenes beüzemelés és házhoz szállítás díját az ország egész területén.