Eco-Trail Jacket - Kérjük érdeklődjön! - Dzsekik

Keresés:
ÉPFAKERGÉP WEBSHOP - kerti és építőipari kisgépek áruháza

Eco-Trail Jacket

Könnyű ,harom rétegű héjdzseki Eco-Shell-ből.Attraktív illeszkedés ,rengeteg szellőzes és funkcionális részletek.

KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN!

Tel.: +36 30 514 8439 vagy +36 30 485 7080
E-mail: info@kisgep-aruhaz.hu
A Fjall Raven héjruhazat új nemzedéke szárazon ,melegen örzi Önt és kényelmes még az elképzelhető legzordabb időjarásban is és környezetbarát!!

Méretek:XS-XXL
Membrán:100% poliészter
Vízoszlop:(WC):30000mm
Légáteresztés(MP):20400g/m2/24 h
Tömeg:495g M size

• Könnyű héjdzseki Eco-Shell-ből
• Rendkívül jó szellőzés
• Rögzített, állítható kapucni

•Lightweight 3 layer slim fitted Eco Shell® jacket with a two way front zipper and a fixed adjustable hood. •Made in fluorcarbon free Eco Shell® that is recycled and recycable. •Easy open and close 2-way side/pit ventilation. •2 big hand pockets in good position on both sides so that you easy can reach them even when you carrie a backpack. •Safety pocket on the inside.

Könnyű, három rétegű héjdzseki Eco-Shell-ből. Attraktív illeszkedés, rengeteg szellőzés és funkcionális részletek.LongtextA Fjällräven héjruházat új nemzedéke szárazon, melegen őrzi Önt és kényelmes még az elképzelhető legzordabb időjárásban is - és ráadásul környezetbarát. Az Eco-Trail dzseki egy könnyű háromrétegű héjdzseki valamennyi funkcióval, amire szükséges van, hogy a szabadban, változó időjárási körülmények közepette kényelmesen érezze magát. A fluorokarbonmentes Eco-Shell újrahasznosított és újrahasznosítható poliészterből készül. Szabása karcsú és optimálisan követi a test mozgásait a lehető legkisebb tömeget hagyván azokon a helyeken, ahol erre nincs szükség. A gyors alpesi túrákra tervezték, ahol a kis súly és a jó csomagolhatóság éppolyan fontos, mint a védettség az elemekkel szemben és a funkcionalitás. Nagyvonalú szellőző nyílások az ujjak alatt. A két oldalsó zseb könnyen hozzáférhető még akkor is, ha hátizsákot vagy hámot hord. Az oldalsó varratok elhelyezése és a vállrész szabása minimalizálja a kidörzsölés kockázatát, amikor hátizsákot hord. Oda-vissza zippzár, kettős hajtókával és két nyomógombbal. Rögzített kapucni silddel, a feszes illeszkedés érdekében rögzíthető a fej körül. Belső hálós zseb cipzárral. Állítható alsószegély és velcro kézelők.Material:

100% Recyled polyesterEnvironmental-info:

Fluorocarbon Free
Eco Shell
Season: 2012 Spring/Summer


.